Skip to content Skip to footer

V življenju so trenutki, ko imamo občutek, da ne zmoremo več naprej in se nam zdi, da smo že dosegli domet svojih moči. Morda tudi ne razumemo, zakaj se nam nekaj dogaja ali ponavlja, nasprotno od tega kar si želimo, za kar se trudimo. Takrat se običajno prebujajo neprijetni občutki, kot so nemoč, strah, jeza, žalost, … Tudi vprašanja o smiselnosti niso daleč od nas. Spoprijemanje s temi izzivi pa je lahko težko in boleče, včasih na videz neznosno, še posebej, če smo v tem sami.

Zavedanje, da imamo svobodno izbiro in vire moči (v sebi in okolju) za ravnanje v takšnih situacijah in občutjih, je prvo. Osebno doživeta spoznanja in izkustva, da je možno drugače – da je moje življenje lahko polnejše, bolj ljubeče, smiselnejše in da mi ni potrebno ostajati v ovirajočem ali ranjenem, pa je drugo.

Možnosti za spoznanja in njihova uresničevanja so različne. Ena izmed zelo učinkovitih je delo na sebi preko psihoterapije – takšne, ki upošteva in podpira posameznika v vseh njegovih dimenzijah: v telesni, psihični, socialni in duhovni.

Takrat lahko govorimo o procesu, ki spreminja življenje – v smeri, ki bo služila posamezniku v njegovo Najvišje dobro!

mag. Ana Kocjančič, uni. dipl. soc. del.

psihodinamska psihoterapevtka

Vabim vas na pot skupnega raziskovanja in preseganja vaših izzivov ali stisk, ki vam bremenijo življenje. Vse zato, da bi lažje živeli sami s seboj in z drugimi …

Pokličite na 041 890 036 ali mi pišite. Odgovor preverite tudi pod “Vsiljeno” ali “Promocijsko” pošto.

    Adamičeva ul. 14
    SI – 1290 Grosuplje

    Psihoterapija Ana Kocjančič © 2024 Vse pravice pridržane